corporatiu

Què fem?

Alta gastronomia

Per grans
esdeveniments

Transformem cada esdeveniment en una experiència 360 graus, única i memorable, amb la gastronomia com eix conductor.

A la passió per la gastronomia s’hi afegeix l’organització i el disseny d’espais amb la naturalitat i personalització que cada esdeveniment mereix. 

Cada projecte que emprenem volem que sigui una contribució positiva pel medi ambient, un exemple inspirador de com la gastronomia i el disseny d’experiències poden coexistir en harmonia amb la sostenibilitat.

Com ho fem?

Passió
per cada
detall

Cada esdeveniment és una oportunitat per comunicar la vostra visió, valors i compromís. Nosaltres ho entenem d’aquesta manera i estem aquí per fer-ho realitat, generant una narrativa adequada per cada ocasió. 

La nostra gestió integral permet oferir un servei totalment personalitzat per generar una ambientació de somni, que complementarà la vostra experiència gastronòmica.

Espais

Can Magí

Una antiga masia vinícola, amb exteriors i interiors perfectament preparats per acollir tota mena d’esdeveniments de gran format durant tot l’any.

Xalet del Nin

Amb més de 150 metres de vistes frontals al Mar Mediterrani. És un dels espais més exclusius de tota la costa catalana.

MNAC

Amb la seva privilegiada ubicació a Montjuïc, exhibeix la col·lecció d’art català més important del món. Un esdeveniment en un lloc artístic i únic de Barcelona.

La Llotja de Mar

Declarat Bé Cultural d’Interès Nacional i amb més de 600 anys d’història, és un dels espais més emblemàtics i exclusius de la capital catalana.

Drassanes Reials

Construït al segle XIII i destinat a la construcció de vaixells, avui dia és la seu del Museu Marítim de Barcelona. La sala està presidida per una rèplica de la Galera Reial.

Codorniu

Construïdes per l’arquitecte Joan Puig i Cadafalch l’any 1902, són les bodegues més emblemàtiques de tot Catalunya i un referent del modernisme català.

MACBA

Art, cultura i modernitat. Contrast arquitectònic entre el nou edifici Meier i l’antic Convent dels Àngels.

La Pedrera

Coneguda com a Casa Milà, situada al cor de Barcelona i declarada Bé Cultural del Patrimoni Mundial per la UNESCO, és l’espai més exclusiu de la ciutat.

Casa Batlló

Un dels edificis més visitats de tot el territori nacional pel seu encant modernista gràcies a l’arquitectura d’Antoni Gaudí. Un espai totalment privilegiat.

Masia Rosàs

Masia catalana que combina història i modernitat per acollir els esdeveniments més exclusius amb tota mena de versatilitat d’espais.

Fira de Barcelona

Amb més de 500.000 m² de superfície i diversos Halls per escollir, és un dels espais més grans disponibles a Barcelona.

I on més vulguis

Si tens un espai en ment, ens adaptem a les teves necessitats. Treballem als espais més emblemàtics de Catalunya, i on tu ens proposis.
Clients

Junts,
creem
històries
d'èxit

Moltes empreses nacionals i internacionals, DMCs i organismes públics confien en nosaltres, en la nostra feina i el nostre compromís.

CONTACTA

DEMANA EL TEU
PRESSUPOST

Envia’ns les teves idees i junts treballarem per a fer-les realitat.