Nadine i Richard: des d’Irlanda fins a Catalunya

La Garriga de Castrelladal té uns exteriors de somni, i l’equip de Servei d’àpats Sensacions va treballar contra tot pronòstic per a muntar el que Nadine i Richard ens havien descrit com “el dia dels seus somnis”.

Dilluns 4 de juny del 2018. El dia es va despertar ennuvolat i amb el risc de pluja, però no vam voler fer-li cas; a vegades tens aquest petit pressentiment que tot sortirà bé i la sort et somriurà. I així va ser.

La Garriga de Castrelladal té uns exteriors de somni, i l’equip de Servei d’àpats Sensacions va treballar contra tot pronòstic per a muntar el que Nadine i Richard ens havien descrit com “el dia dels seus somnis”.

Una cerimònia enmig del bosc sota una arbreda que arribava al cel, un aperitiu en l’era amb vista a Montserrat, i un sopar a l’aire lliure amb taules imperials presidides per una gran cortina de leds que va il·luminar encara més aquest conte de fades.

Van triar un menú propi de la cuina més local, amb tapes compartides en taula i una barbacoa excepcional que es va cuinar davant dels convidats. Ara bé, com a bons irlandesos, no es van descurar de demanar quantitats industrials de cervesa. La festa no tenia límits i, acompanyats d’una banda que va volar expressament des d’Irlanda, van estar 5 hores ben aguantades fent honor a la seva bona fama.

Us deixem amb un resum del dia, i una compilació de fotografies precioses de Swingyourpics, encara que aquests nuvis ja tenien la bellesa integrada!

Josep, I cannot thank you all enough! Thank you for taking the risk and time to set up in the rain to give me the dayof my dreams. The food and service was flawless, you all worked to a level of absolute perfection. From the bottom of my heart, thank you. Nadine X


Espai: Masia La Garriga

Catering: Sensacions

Florista: Mireia Abras

El nostre blog

Publicacions recents