EL NOSTRE
COMPROMÍS

AMB EL MEDI AMBIENT

A Sensacions, el compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat és un dels fonaments claus de la nostra empresa. Estem compromesos a reduir la nostra empremta ecològica, implementant pràctiques responsables i fomentant la consciència ambiental entre tots els membres de l’equip.

Creiem que a través d’accions concretes podem contribuir a un futur més verd i saludable per a tothom. El planeta és la nostra responsabilitat, i estem decidits a fer la nostra part per preservar-lo per a les generacions futures.

GASTRONOMIA
RESPECTUOSA

AMB EL PLANETA

Cada projecte i cada esdeveniment que emprenem, no només volem que sigui memorable, també una contribució positiva pel medi ambient i un exemple inspirador de com l’alta gastronomia i el disseny d’experiències poden coexistir en harmonia amb la sostenibilitat.

És per això, que des de Sensacions oferim la possibilitat de contrarestar la petjada de carboni de cada un dels nostres esdeveniments.

DESCOBREIX
TOTES LES

NOSTRES
ACCIONS

Proveïdors KM. 0.
El 97% del volum de compres de Sensacions pertany a proveïdors de KM0. I el 38% dels proveïdors amb què treballem duen a terme polítiques sostenibles.
Estalvi d'aigües
Estalvi d'aigües a Can Magí aprofitant l'acumulació de pluges a un pou i un pou natural d'aigües subterrànies – s'aprofita per regar els 1800 m2 de jardí, amb un rec de degoteig. Es disposa d'airejadors a totes les aixetes de la masia amb l'objectiu de reduir el cabal d'aigua. I cada lavabo compta amb doble cisterna.
Reciclatge
Gestió integral de residus juntament amb una entitat compromesa amb el medi ambient.
Il·luminació
Disposem de llums LED a totes les nostres instal·lacions; tanmateix, aprofitem la llum natural gràcies a la nostra sala de vidre, amb fins a un 48% d'esdeveniments realitzats a la seu de Sensacions amb aprofitament de llum natural. I disposem d'un sistema centralitzat d'obertura i tancament de llums per controlar el seu consum.
Inserció laboral
Participació en les polítiques locals d’inserció laboral a través de plans d’ocupació específics i promovem el desenvolupament de competències i habilitats laborals.
Igualtat de gènere
Duem a terme accions de sensibilització i formació en matèria d'igualtat de gènere. A més, el 88% dels alts càrrecs de l'empresa són ocupats per dones.
Banc dels Aliments
Treballem directament amb la CECAS empresa col·laboradora de Fundació Banc dels Aliments.
Certificacions alimentàries
Disposem de certificats que garanteixen l’alimentació Halal i Kosher. A més, vetllem per totes les restriccions alimentàries, com gastronomia vegana o possibles al·lèrgens.
Medi ambient
A la nostra seu central de Can Magí ens trobem envoltats per una natura diversa i autòctona, on ens encarreguem de vetllar per la seva conservació. En aquesta, podem destacar pins, oliveres, alzines, cactus, caquis i fins i tot, destaca un castanyer de més de cent anys de vida. Tota aquesta flora també atrau tota mena d'espècies d'ocells com el puput, tord, garsa, entre altres.

CONTINUEM
TREBALLANT

PER MILLORAR
CADA DIA

Busquem cada dia noves formes de continuar augmentant el nostre compromís amb el medi ambient.

Per això, ens proposem reduir any rere any la nostra petjada de carboni, amb un objectiu anual del 5% de disminució.