Unes noces «senzilles, elegant i natural»

Així és com Àlex i Laia ens expliquen el seu dia: «Teníem molt clara una cosa, volíem que les nostres noces tingués aquests tres adjectius: senzilla, elegant i natural.


Així és com Àlex i Laia ens expliquen el seu dia: «Teníem molt clara una cosa, volíem que les nostres noces tingués aquests tres adjectius: senzilla, elegant i natural. Volíem que fos pròxima a tothom i alhora seriosa; que fos divertida i alhora formal; que fora com una festa major, però elegant. I aquesta conversa que vam tenir, aquesta llarga llista, es va convertir exactament en el que va ser el nostre 1 de juny».

Tots sabem que organitzar unes noces suposa una inversió molt gran, i ja posats, Àlex i Laia van decidir que aquests diners revertís en empreses locals i de la zona, detalls artesanals, i productes sostenibles i biodegradables.

Amagada al Penedès, es troba la casa rural Mas Palou, un paratge que els nuvis ja coneixien de feia temps i que els va enamorar. Sabien que no es volien casar en un altre lloc que no fos aquell, abraçats pels seus arbres, i envoltats d’una mar de vinyes – les quals van protagonitzar un aperitiu llarg i romàntic fins que es va posar el Sol -.

Àlex i Laia prossegueixen: «Volíem que el menjar fos divertit sense ser pretensiosa. Volíem plats bons que ens recordessin a les festes familiars i amb sabors de casa. I tot això ho aconseguim amb Servei d’àpats Sensacions: una mescla de producte, elegància i qualitat. Triem l’ànec de segon i encara cada dia rebem felicitacions».

Mas Palou ha viscut poques bodas però les que ha viscut han estat plenes de màgia. La d’aquesta parella de Sant Sadurní no es va quedar enrere. Amb la il·luminació personalitzada que va muntar l’equip de Suit & Music, i la decoració que – en mans de Flors Àmelia – va aportar color i calidesa tant a les taules com al vestit de la núvia -, el seu dia va ser rodat, de principi i a fi. Però sobretot, el més important: van aconseguir fer-ho seu.

Ah! I com no… en un dia tan especial, no va faltar Terra, la seva benvolguda gosseta.


Fotografies: Nou Enfoc
Espai: Mas Palou
Catering: Sensacions
Decoració floral: Flors Amèlia
Il·luminació i música: Suit & Music

El nostre blog

Publicacions recents